Jordbærben

Jordbærben
Find pakken her: Jordbærben
Pakken indeholder: Body Wash 300 ml & Body Lotion 300 ml 

Hvad er jordbærben?

Det er hårsækkene, eller forstørrede porer, der indeholder en blanding af olie, hår, bakterier og død hud. Når ovenstående udsættes for hårfjerning og luft, vil især fedtstof og de døde hudceller oxideres og blive mørkt. Det er altså bare din egen hud og dit eget fedtstof der er proppet til og blevet mørkt, og kan sammenlignes lidt med hudorme.   

Hvorfor får jeg jordbærben?

Der er flere forskellige forhold, der kan forårsage jordbærben. Alt fra gærsvamp til Keratosis Pilaris, hvoraf nogle kan overlappe hinanden. I denne vejledning vil jeg koncentrere mig om at behandle den mest hyppige type, nemlig den med de tilstoppede porer. Det er faktisk også den nemmeste at behandle.  
 
De mest almindelige jordbærben kommer sig af irriteret hud.Irritation der kan komme efter: Tør hud, barbering, døde hudceller, bakterier, overproduktion af sebum. 
 
Det er rimeligt normale ting, og derfor oplever de fleste også at en behandling af jordbærben er meget nem og overkommelig.  

Fem ting du aldrig må gøre, hvis du vil undgå jordbærben

  • Barbere med en gammel skraber
  • Glemme en god og fed creme
  • Hårfjerning lige inden træning
  • Dele skrubbehandske eller skraber
  • Glemme at fjerne døde hudceller

En gammel skraber er sløv og ikke mindst beskidt, derfor irriterer den hud og hårsække unødigt, og dette kan give jordbærben. 

En tør hud er stram og vil prøve at kompensere med en overproduktion af sebum (olie og fedt). Dette vil nemt give jordbærben.  

Huden er mere udsat lige efter barbering, ligegyldigt hvordan hårene fjernes. Når du sveder kommer der endnu flere bakterier og irritation til hunden, og derfor ofte jordbærben.  

Del aldrig dine redskaber til huden, du har din egen helt specielle microbiom (bakterier, svampe, mider og vira), og den skal ikke forstyrres af andres.  

Døde hudceller har det med at sætte sig fast i porerne i huden, de kan tilstoppe porerne så sebum (olie og fedt), ikke flyder frit, og danner jordbærben.  

4 nemme tip mod jordbærben

  • Masser af fugt og plejestoffer morgen og aften 
  • Eksfolier huden jævnligt
  • Blid, men effektiv rens 
  • Blid hårfjerning

Hvis huden er gennemfedtet og fugtet, vil den ikke selv overproducere fedtstof. Ud over at huden er mere elastik og ser pænere ud, fjerner du også en stor grund til jordbærben. Når du har fjernet de døde hudceller fra dine ben, vil du få en mere jævn farve, og du fjerner endda en af de store grunde til jordbærben.  

Hvis du finder en rens som er mild nok til også at kunne bruges til barbering, så er du sikker på, at du ikke udtørrer og irriterer huden: to ting der begge kan give jordbærben. Ligegyldigt hvordan du fjerner hår, så gør det sikkert. Rens og udskift gammelt eller brugt materiale. Al sæbe og barberskum udtørrer.  

Behandling af jordbærben – de her produkter skal du bruge

Jeg anbefaler at prøve med den nemmeste og billigste løsning. Langt de fleste vil opleve forbedringer allerede efter 7 dage.  
 
Har du ekstremt genstridige jordbærben, skal du kontakte mig på Instagram eller på mail. Men start med denne behandling.

1. Body Wash  Smoothing Effect

Vask benene 1 gang dagligt. Den effektive AHA syre, vil hjælpe med at fjerne gamle celler. Denne process kaldes eksfoliering. Endvidere stimulerer denne milde AHA din cellefornyelse, som giver det dig en lysere teint, samt glattere og blødere hud, så vi ikke kun fjerner dine jordbærben, men også sikre at de ikke returnere.
 
Min Body Wash indeholder også Sodium PCA, som er et fugtighedsbevarende middel fra planterester. Dette middel trækker fugt til din hud og hjælper med at holde på fugten og bekæmper talgknopper, nedgroede hår. Sammen med Probiotica som giver næring til de gode bakterier fjerner vi samtidig den rødmen der kan være omkring hårsækkene.  

Brug gerne en vaskeklud til din vask, så du samtidig nænsomt fjerner overskydende hudceller fysisk.  
 
Denne Body Wash er meget effektiv, så lad den ikke sidde længere end 1 minut, inden den skylles af.  

Ved barbering anbefaler jeg at du bruger min Powder to Mousse. Så sikrer du dig, at du ikke udtørrer huden unødigt som med almindeligt barberskum. Dette er for at modvirke at dine jordbærben fortsætter eller kommer retur.

2. Body Lotion  Smoothing Effect

Morgen og aften skal benene smøres ind, og du må meget gerne massere cremen godt ned i huden, så vi får maksimal effekt ned i og omkring hårsækkene.  
 
LWG-teknologien gør det muligt at bruge lave koncentrationer af AHA’er, som kan svare til ydeevnen af konventionelle AHA-behandlinger og samtidig undgå bivirkninger som inflammation og betændelse. Forvent allerede efter 2 uger en fornyelse af hornhindelaget samt begyndende mere jævn struktur og hudtone. 
 
Det fugtighedsbevarende Sodium PCA er et middel fra planterester. Sodium PCA trækker fugt til din hud og hjælper med at holde på fugten og bekæmper jordbærben, talgknopper og nedgroede hår.  
 
Mineraler, mineraler og atter mineraler, du har sikkert hørt at mineraler er fantastiske mod irriteret hud i ubalance. Derfor er min Body Lotion Smoothing Effect selvfølgelig beriget med masser af dybhavsmineraler. De bekæmper den inflammation (rødmen) som kommer sammen med jordbærben og styrker hudens væv, så selv hvis der skulle komme en enkelt tilstopning vil den næsten ikke kunne synes for det blotte øje.  
 
Jeg har lavet en pakke med dem begge, som du pt. får lidt rabat på.  

Klik her for at købe pakken

Hvornår ser jeg forbedringer af mine jordbærben?

Det er svært at sige, da vi alle er forskellige, men de fleste ser store forandringer inden for en uge. 

Behandlingen bør ske morgen og aften, ligesom du behandler huden i ansigtet for at få den mest optimale hud. Det er en rigtig god ide, at gøre det samme med resten af huden, især hvis du har en lidelse eller irritation som jordbærben. 

For nogle mennesker afhjælpes jordbærben let. Forebyggelse og hjemmebehandling kan gå langt, så det er muligt med succes at fjerne jordbærben på egen hånd. 

For dem med tykkere kropshår, mørkere hudpigmentering og ekstra udfordringer i hårsækkene, kan jordbærben dog komme tilbage og være sværere at behandle. Hvis dette er tilfældet for dig, kan professionelle behandlingsmuligheder være din mest effektive mulighed for langvarig symptomlindring. Start endelig med at kontakte mig på Instagram eller på mail, hvis du ikke oplever at denne behandling er nok for dig.