Anti-Age

Anti-Age
Find pakken her: Anti-Age
Pakken indeholder:   Powder To Mousse 50g, Repair salve 15 mlRich Face Cream SPF 30, 50 ml, Hh 30 ml & A-retinoid 5% 30 ml 

 

Hvorfor bliver huden gammel?

Hvorfor får jeg rynker, hvorfor bliver min hud løs, hvorfor er huden ikke længere så ensartet? Ja vi bliver alle ældre, men vi vil så gerne holde alderdom og rynker fra døren. Vi føler os unge indeni, men tegnene udenpå er bare ikke de samme. Hvorfor bliver jeg gammel?

Jeg skal prøve at forklare det så godt som muligt. Grunden er dine cellers nedbrydning, ja hele kroppens nedbrydning. Det sker når resterne af iltoptag i kroppen, de hedder frie radikaler, skader de omkringliggende celler for at stabilisere sig. De frie radikaler stammer også fra forurening og øges ved soldyrkning. Det hedder populært at cellen oxideres. Kunne man så ikke bare bruge anti-oxidanter? Jo, det kunne være en løsning, og mere om det senere. 

Hvad er frie radikaler? Hvorfor danner vi frie radikaler?
Kroppen bruger ilt til at leve, du trækker vejret for at få iltet dit blod. Ilt bruges i processen for dannelse af nye celler, men i processen har vi lidt restmateriale, der kaldes frie radikaler. De frie radikaler er ikke stabile og tager derfor fra de omkringliggende celler for at blive stabile, dette hæmmer og skader dine celler og dit dna. Somme tider sker en kædereaktion og skaderne bliver til forskellige sygdomme.

Men hvor kommer de fra, de frie radikaler?

Kroppen: Kondition, trække vejret, sygdom og dårlig kost. Levende celler har brug for energi for at kunne leve. Energien stammer fra en lang række stoffer samt ilt. Når ilten bruges dannes der reststoffer, og det er disse vi kalder frie radikaler. Dårlig kost, alkohol, visse lægemidler, sygedom og stress øger mængden af frie radikaler.

Miljøet: Forurening og sol.
De frie radikaler kan også optages i vores miljø. Bilos, røg, solstråler, sprøjtemidler og, og, og… ja det er lidt svært at undgå de frie radikaler.

Sig selv…
Endelig danner frie radikaler andre frie radikaler i en form for kædereaktion. Én fri radikal danner en ny, som danner en tredje osv.

Kroppen forsvarer sig mod de frie radikaler ved hjælp af antioxidanter, som er en række vitaminer, mineraler og plantekemikalier. Antioxidanterne fanger den frie elektron eller hele radikalet, så den ikke kan skade kroppens væv. Meget mere om det senere. 

Er de frie radikaler farlige?
Det er lidt svært at svare på, for jo de frie radikaler skader de omkringliggende celler og bevirker ting som alderdomstegn på din hud og sygdomme i din krop, men de er også en vigtig ingrediens i dit immunforsvar. Eksempelvis er dannelsen af frie radikaler i organismens forsvarsceller nødvendig for en effektiv nedkæmpelse af mikroorganismer og infektioner. Så svaret på om de frie radikaler er farlige, så er svaret ja og nej, for mange er skidt men for få er også skidt.

Hvad er oxidativ stress?
Oxidativ stress er ordet vi bruger om nedbrydningen af cellerne. For få antioxidanter i forhold til mængden af frie radikaler i kroppen kan medføre oxidativ stress, som er årsag til cellers nedbrydning.

Antioxidanter i kampen mod rynker
Hvis du ønsker at hæmme et for stort antal af frie radikaler og den oxidative stress det har på din krop og hud, skal vi bruge det modsatte af oxideringen, nemlig anti-oxidanter. Så ja antioxidanter er vigtige i din kamp mod aldring af huden.

Hvad er anti-age produkter?

Anti-age produkter var i gamle dage en betegnelse for produkter mod rynker. I dag er det alle former for alderdomstegn vi ønsker at bekæmpe. Derfor er virkestofferne noget mere komplekse. Vi ønsker ikke kun at rynkerne udglattes, vi ønsker også mere glød, vi ønsker at leverpletter og andre pigmentforstyrrelser forsvinder, vi ønsker mere struktur i huden og mere collagen. Ja der er rigtig mange ønsker vi vil have opfyldt. Det er også derfor at der er stå store udsving i priserne på anti-age produkter. Nogle mærker ønsker at give dig så mange virkestoffer som muligt, ønsker at give dig så meget boost som muligt og disse virkestoffer koster. Andre kommer mindre eller færre virkestoffer i deres produkter og kan så være billigere. Det er en stor verden, og du skal altid finde hvad du mener passer til netop dig og din hud. 

Hvad er den bedste anti-age creme?
Jeg tror ikke at der er én creme frem for alle andre, der passer til alles ønsker. Men en kombination af en ordentlig rutine tilpasset både hvad huden skal bruge om dagen af fugt og beskyttelse og hvad den kan optage om aftenen af tunge virkestoffer når hudens barriere er mere åben. Jeg har selvfølgelig sammensat en rutine til dig, så du kan få optimal beskyttelse om dagen og optimal reparation om natten.

Hvad er det bedste anti-age serum?
Det kommer an på hvad anti-age er for dig, er det at binde mere fugt, komme af med rynker, slippe for pigmentforstyrrelser? For det er forskellige virkestoffer du så ønsker i din serum. Sammensætningen af produkter i min anti-age pakke vil dække alle alderdomsrelaterede gener.

Hvordan virker anti-age produkter?  Virker rynkecreme?
Ja det virker, og endda bedre end vi før havde forestillet os.

Måden produkter mod rynker og alderdomstegn virker på er, ved at øge celleproduktionen i basalcellelaget, så du danner flere nye celler. Celler der er friske og uden DNA og solskader. Vi prøver samtidig på at få huden til at danne mere collagen og elasten, så huden bliver lige så tyk og elastisk som den var før alderdomstegnene kom. Slutvis prøver vi at beskytte huden, så der ikke kommer nye alderdomstegn. 

Hvorfor skal jeg bruge anti-age produkter? Hvorfor skal jeg bruge rynkecreme?
Du skal ikke bruge anti-age produkter, det er kun et tilbud. Du skal selv finde ud af og mærke efter, om det er noget for dig. Virkemidlerne er ofte dyrere end de andre “almindelige” produkter på markedet. Det kan også være mere tidskrævende end din nuværende rutine. Så det er et spørgsmål om dine ønsker til din hud.

Hvornår skal jeg begynde at bruge anti-age produkter?

Cellenedbrydningerne og aldringen af huden sker fra midten af tyverne og øges derefter støt og godt. Du skal påbegynde en anti-age behandling af din hud, når du skønner, at det passer for dig.

Personligt er jeg selv ked af, at jeg ikke vidste hvad jeg ved i dag, da jeg var yngre. Så var jeg startet så snart jeg var blevet voksen. Jeg var nok for umoden, da jeg var midt i 20’erne, men da jeg blev 30, ville jeg gerne have haft adgang til de virkemidler vi har i dag. 

Er der nogle fødevarer jeg bør undgå?
Usunde fødevarer som alkohol og fed mad danner flere frie radikaler end sundt mad og masser af vand. Men åh hvor jeg bare elsker dansk mad med flæskesteg og brune kartofler. Et glas vin i weekenden holder jeg mig heller ikke fra. Jeg prøver derfor at få en grøn smoothie eller spise lidt grønt i dagene efter.

Virker a-vitamin mod rynker?
A-vitamin er et fedtopløseligt vitamin og en stærk antioxidant. Derfor vil dette vitamin kunne trænge ind i cellen og hjælpe den med at dele sig i nye celler. Desværre er A-vitaminet, retinol, også ret ustabilt og giftigt. Derfor vil jeg altid kigge efter det nye og væsentligt mere stabile og ugiftige retinoid. Raz Skincare A-retinoid er på 5% og det sundeste og mest effektive du kan få i kampen mod alderdomstegn.

Skal jeg vælge produkter med solcreme?
JA, der er nærmest ikke noget vigtigere i løbet af dagen. Solens skadelige virkning på huden og solens nedbrydning af din hud er væsentlig. Det er derfor at Raz Skincare Face Cream Rich og Raz Skincare Face Cream Calm begge er med SpF30 for at beskytte dig året rundt.

Findes der anti-age creme til mænd? Findes der rynkecreme til mænd?
Der findes enkelte brands der har rettet deres produkter imod mænd og deres hud. Når det kommer til alderdomstegn, rynker og solskader, er det dog helt de samme virkemidler der skal til. Så om du er mand eller kvinde vil Raz Skincare anti-age serie virke for dig.

De her anti-age produkter skal du bruge

Morgenrutine – rækkefølge og brug

1. Raz Skincare Powder to Mousse
Til alt rens af huden, så du booster med flere mineraler og vitaminer og får en optimal kulør og ikke mindst antioxidanter mod dagens nedbrydning. 

2. Raz Skincare Hh
Brug som fugtserum hver morgen, så huden bliver boostet med fugt, og der tilføres byggesten til nye hudceller. Det er også her du giver din hud mere collagen, så fine linjer udglattes.

3. Raz Skincare Rich Face Cream
Det er vigtigt, at vi stopper ældningen af din hud. Brug Rich Face Cream som din dagcreme. Den indeholder SPF30, så du er beskyttet imod solens skadelige stråler – et must i en anti-age rutine!

Aftenrutine – rækkefølge og brug

1. Raz Skincare Powder to Mousse
Til alt rens af huden, så du booster med flere mineraler og vitaminer og får en optimal kulør og ikke mindst antioxidanter mod dagens nedbrydning. 

2. Raz Skincare Hh
Den samme sera som om morgenen, så huden bliver boostet med fugt og vi tilfører byggesten til nye hudceller. 

3. Raz Skincare A-retinoid
Brug som serum hver aften for at løsne op i dit arvæv (bare et tyndt lag). A-retinoid vil nemlig få dine hudceller til at dele sig, så der dannes ny hud. Sammen med peptider og hyaluron (som du finder i Hh) er A-retionid det vigtigste produkt i din anti-age rutine.

4. Raz Skincare Repair
Brug Repair som natmaske. Det er ikke sikkert, at du behøver denne herlighed, men det er en måde at sikre, at din hud ikke mister for meget væske i løbet af natten – og du vågner op med den blødeste hud! Jeg har den med i en 15ml. Udgave, så du kan prøve den af.

Øvrig behandling

Raz Skincare Cp – Chemical Peel
Hver gang du vasker hår (1-3 gange om ugen), så vi fjerner de døde hudceller, øger celleregenereringen og optimerer huden til at tage imod dine produkter.  

Hvornår ser jeg forbedringer?

Ja, det er svært at sige, hvis du ikke før har brugt hyaluron, vil du se de første forbedringer straks efter påføring. Det kommer også an på om du starter som 20 årig eller som 60 årig og hvilket af de mange alderdomstegn du ønsker forbedret.

Jeg har samlet de produkter du bare må have i en pakke, og givet dig en god pris.

Knus Raz

Vil du læse mere eller se hvorfra jeg får min viden, så er her nogle af de artikler jeg mener er mest vidensdelene.
Combined Anti-Inflammatory and Anti-AGE
Skin anti-aging strategies
In vitro glycation of an endothelialized and innervated tissue-engineered skin to screen anti-AGE molecules
Skin ageing and its treatment
A semiotic and rhetorical analysis
Oxidative stress
What is Oxidative Stress