Hvis det har virket i 200 år, så virker det nok stadig!

Så hvorfor ikke bruge den viden, vi allerede har?

Det er filosofien bag mine produkter, som alle er baseret på naturens egen kemi. Derudover har jeg altid ment at “kan man gøre det bedre, så skal man gøre det bedre”. Derfor arbejder jeg altid på at finde nye og bedre ingredienser – til gavn for din hud.

Mange hilsner,
Skønhedseksperten Raz

Vores historie

Årets Ildsjæl

Ved branchens største og mest anerkendte prisuddelingsshow Danish Beauty Award, blev Raz fra Raz Skincare kåret som Årets Ildsjæl. Dommernes begrundelse lød:

“Der er altid en dejlig aura, imødekommenhed og venlighed omkring Raz. Vi kender ham fra Torvehallerne, fra TV, fra videoer og foredrag, hvor han deler ud af sin enorme viden om urter og ingredienser, der kan gøre en forskel for mange menneskers hud. Raz har relanceret sit brand i 2022, og dommerne har lagt mærke til det. Der har ikke været et dommermøde, uden at Raz og Raz Skincare-produkterne har været på dommernes læber – med den nye Repair også i bogstaveligste forstand. Ej at forglemme på fødderne… Vi er begejstrede for retningen og den udviklingsrejse brandet gennemgår. Rejsen må fortsætte, for Raz søger altid ny inspiration, så han kan fortælle os nye historier med sine produkter. Vi glæder os til at følge med.”