Mørke rander under øjnene

Mørke rander under øjnene
Find pakken her: Mørke rander under øjnene
Pakken indeholder: Repair salve 100 ml, Hh 30 ml, Calm Face Cream SPF30 50 ml & A-retinoid 5% 30 ml

Hvad er mørke rande under øjnene?

Periorbital, eller mere dansk, meget tynd hud omkring øjnene. Så tynd at du kan lukke øjnene og alligevel se om det er dag eller nat. Det er ikke kun øjenlågene der er tynde, det er huden under øjnene også, og derfor kan man se blodet, der fintmasket løber under huden. På grund af hudens sammensætning og årenes vægge, ses dette som en mørk farve. Det er altså hverken farligt eller forkert, det er bare dine blodårer.

Hvorfor får man mørke rande under øjnene?
Det er huden der er så tynd og fin at man kan se blodkarrene under huden.
Da vi ikke gerne fjerner blodkarrene, så er der ikke meget vi kan gøre, og dog.
Jo mere fedt og fugt vi binder til huden, jo mindre synlige er de.
En rigtig god ide er at påføre en masse fugtbinder efter rens.  

Mørke rande under øjnene og stress?
Ja stress og mørke rande kan hænge rigtig godt sammen. Er kroppen i stress vil alt være klart til at bekæmpe sygdomme mv. Du sover sikkert heller ikke så godt om natten og din kost er måske heller ikke optimal.
Alt dette går selvfølgelig ud over din hud, og derfor kan det også give dig mørke rande under øjnene.

Skyldes mørke rande under øjnene søvnmangel?
Søvnmangel og mørke rande hænger rigtig godt sammen. Hvis vi ikke får nok hvile, vil der ikke kunne trænge væske nok op i huden og de mørke rande vil være væsentligt mere tydelige.

Skyldes mørke rande under øjnene jernmangel?
Jernmangel og mørke rande under øjnene har intet med hinanden at gøre Det er desværre en vandrehistorie, ellers havde alle med mørke rande bare spist mere jernholdigt kost.

Skyldes mørke rande under øjnene sygdom?
Mørke rande under øjnene kan skyldes sygdom. Når vi er syge, vil kroppen gøre alt for at komme sygdommen til livs, dette bevirker at huden bliver tyndere, mister sin glød og så vil de mørke rande sagtens være at se. Men derfra til at sige, at alle med mørke rande under øjnene er syge, det er forkert.

Hvordan bleger jeg mørke rande under øjnene?
Mørke rande under øjnene skyldes at man ser dine blodårer, så det skulle være blodet du skulle blege. Det kan man ikke og dem der siger andet lyver.

Kan alle få fjernet deres mørke rande under øjnene?
Nej – der er enkelte hvor det er medfødt, eller hvor huden er så tynd at vi ikke kan hjælpe med hverken restylane eller hyaluron.

Hvordan fjerner man mørke rande under øjnene?

Vand kan fjerne mørke rande under øjnene. Det første er at drikke nok vand. Ja du læste rigtigt, vi skal prøve at gøre din hud tykkere og det nemmeste er at øge væske balancen. Drik rigelig vand.
Det næste er at vi kan prøve at skrue tiden tilbage og øge collagen niveauet i huden. det kan gøres med A-retinoid og masser af Hyaluron og peptider.

Kan Restylane fjerne mørke rande under øjnene?
Da Restylane er et fyldstof, som bruges kosmetisk til at gøre læber større eller fylde store rynker ud, vil Restylane også kunne gøre huden tykkere under dine øjne. Det vil helt sikkert fjerne de mørke rande for en tid indtil Restylanen er optaget af din krop.
Du skal vide at huden har virkelig mange blodkar under dine øjne, så du kan ende med et gevaldigt blåt øje i ugerne efter en behandling. Dette vil selvfølgelig forsvinde igen.

Skal jeg bruge creme mod mørke rander under øjnene?
Hvilken creme fjerner mørke rander under øjnene? Det gør den creme der fortykker huden. Der er altså forskellige virkemidler du kan bruge for at øge tykkelsen af huden og på denne vis få farven væk. Jeg vælger altid masser af A-retinoid, for at danne ny hud, masser af Hyaluron for at øge fugt i huden og masser af peptider, så der er rigeligt med byggesten til tykkere hud.

Skal jeg vælge laserbehandling mod mørke rande under øjnene?

Nej – det er dine blodårer du kan se, dem kan og skal du aldrig prøve at fjerne.

Må jeg dække mørke rande under øjnene med makeup?
Det er nemt at dække mørke rande under øjnene med makeup. Hvis du endda bruger en dagcreme med SpectraFlex og grønt farvepigment, vil det hjælpe yderligere. Prøv at se på Raz Skincare Face Cream Calm.

Behandling af mørke rande under øjnene – de her produkter skal du bruge

Jeg anbefaler dig at starte din behandling med en hudanalyse. Det vil hjælpe mig med at sammensætte den helt rette behandling for dig. Din hudanalyse koster et depositum, men du får produkter for alle pengene når vi er færdig. Læs mere under hudanalyse.

Morgenrutine – rækkefølge og brug

1. Hh
Duppes eller smøres forsigtigt på. Kom gerne helt tæt på øjnene. Hh øger tykkelsen af din hud, og så indeholder den også peptider, som er byggestenene til din nye og forbedrede hud.

2. Calm Face Cream
Påføres efter Hh – du behøver blot et tyndt lag. Calm Face Cream indeholder forskellige filtre, som udligner den mørke farve under dine øjne.

Aftenrutine – rækkefølge og brug

1. Hh
Duppes eller smøres forsigtigt på. Kom gerne helt tæt på øjnene.

2. A-Retinoid
Efter Hh påføres A-retionid for at øge produktionen af ny hud samt collagen niveauet.

3. Repair Salve
Smør med Repair Salve. Din hud mister op til 30% mere fugt om natten, end den gør om dagen, så det er vigtigt at give den et fugtboost natten over!

Hvornår ser jeg forbedringer på mine mørke rande under øjnene?

Jo mere fedt og fugt vi binder til huden, jo mindre synlige bliver de mørke rande under øjnene. En rigtig god ide er at påføre en masse fugtbinder efter rens.

Kosttilskud der kan hjælpe mod mørke rande under øjnene

Kosttilskud som All Omega og at starte dagen med en halv liter vand er også en god ide.

Jeg har samlet de produkter du bare må have i en pakke, og givet dig en god pris.

Sammen gør vi Danmark smukkere et ansigt af gangen.

Ved svære tilfælde – søg altid læge.

Knus Raz