Vilkår og betingelser testimonials

Før vi må bruge din video skal der være orden i det juridiske.

Derfor er der 5 punkter som du bør læse igennem.

Aftale om overdragelse af rettigheder til videoindhold

 

1. Generelle vilkår for indsendelse af videoer


Ved at uploade din video til Raz Skincare, accepterer du følgende vilkår og betingelser:

 

2. Belønning for indsendelse af videoer


a. De videoer, der udvælges til brug af Raz Skincare, vil blive belønnet med en gavekort på kr. 1.000,- til brug hos Raz Skincare.

 

b. De videoer, der opfylder alle krav, men som ikke anvendes, vil modtage en rabatkode på 50% rabat til brug hos Raz Skincare.

 

c. De videoer, der ikke opfylder vores krav, vil ikke modtage nogen belønning. Vi vil dog forsøge at kontakte dig med henblik på at rette videoen, så den kan modtage belønning som beskrevet i punkt a eller b.

 

3. Overdragelse af rettigheder

 

Ved indsendelse af din video frasiger du dig alle rettigheder til videoen og dens indhold. Disse rettigheder overdrages fuldt ud til Raz Skincare. Dette inkluderer, men er ikke begrænset til:

 

a. Ejerskab og ophavsret til videoen og alt materiale i videoen.

 

b. Retten til at anvende, redigere, reproducere og distribuere videoen, eller dele af videoen, efter Raz Skincares ønsker.

 

c. Retten til at bruge videoen, brudstykker af videoen eller enkelte elementer fra videoen i reklame- og markedsføringsmateriale på sociale medier eller andre platforme, som Raz Skincare finder passende.

 

4. Samtykke til anvendelse

 

Ved at uploade din video, giver du dit samtykke til, at Raz Skincare må bruge din video i overensstemmelse med ovenstående vilkår. Du anerkender, at du ikke har nogen yderligere krav mod Raz Skincare i forbindelse med brugen af videoen.

 

5. Kontakt og rettelse

 

Hvis din video ikke opfylder vores krav, vil vi kontakte dig med forslag til rettelser, så du kan kvalificere dig til en belønning i henhold til punkt 2.