Urea

Urea er et langtidsholdbart fugtighedsbevarende middel, der er en del af hudens naturlige fugtgivende faktor (NMF), en gruppe af stoffer, der sikrer fugtbalancen i huden. Topisk brug kan spille en vigtig rolle i at hjælpe med at styrke hudens barriere og reducere adskillige udløsere af tør hud.
Selvom det også er en komponent i urinen, kan synthetiUrea øge absorptionen af ​​andre kosmetiske ingredienser såsom retinoider. Det kan også påvirke pH-værdien af ​​vandbaserede opløsninger, så det bruges nogle gange til at hjælpe med at stabilisere en formels ideelle pH-område.
Selvom det også er en komponent i urin, bruges syntetiske versioner i kosmetik. I mængder mellem 3-5% har urea gavnlige vandbindende egenskaber, der er bevist at fugte og blødgøre huden. Mængder på 10 % eller mere har milde til betydelige eksfolierende egenskaber, som har vist sig at reducere tør, skællende hud og hjælper med at forhindre vandtab.
Større koncentrationer (såsom 40%) af urinstof kan forårsage følsomhed, selvom så store mængder også kan eksfoliere huden grundigt og også har vist sig at reducere alvorlig tørhed og ru, fortykket tekstur markant. Større mængder urinstof kombineres nogle gange med salicylsyre i produkter beregnet til pletbrug på hårdhændede fødder.
Bemærk, at høje koncentrationer af urinstof ikke er de mest æstetisk tiltalende, da de potentielt er svære at sprede og efterlader en særlig klæbrig finish, for ikke at nævne en ubehagelig, ammoniaklignende lugt. På den anden side vil lugten sandsynligvis ikke være et stort problem, hvis du anvender på underekstremiteterne i stedet for dit ansigt eller hals.
Det har en lang historie med brug i dermatologi, og videnskabelige anmeldelser gennem årene har konsekvent vist, at urinstof er sikkert og generelt godt tolereret som brugt i hudpleje. https://www.paulaschoice.com/ingredient-dictionary/ingredient-urea.html?q=Urea&fdid=ingredients