Sodium Methyl Cocoyl Taurate

Kokos-fedt-salt, hedder Sodium Methyl Cocoyl Taurate, (SMCT). Det lyder kemisk, men Sodium Methyl Cocoyl Taturate, er så mild at, den netop er beregnet til i babyprodukter og endda tandpasta. SMCt, er udvundet af kokoskødet og salt fra kokos-fedtsyre-amid. Det er en hvid pasta lignende substans, der er helt duftfri.
Tilføres vand, bliver den til den mildeste PH neutrale mousse/skum og bruges til baby produkter, folk med sart hud og mundhygiejne produkter
Ifølge Dr. Sandra El Hajj, Founder & President of The American Preventive Health Organization, “Sodium methyl cocoyl taurate eller SMCT er det bedste alternativ til hårde silikoner, da den har minimale bivirkninger.”
Board-certified Dermetolog Dr. Ahmad Chaudhry, MD, udtaler, “ Sodium methyl cocoyl taurate SMCT er utrolig mild, mindre irriterende og ændrer ikke hudens pH. Som et resultat heref er SMCT velegnet til personer med følsom hud, rosacea, akne, peioral dermatitis og andre inflammatoriske hudlidelser.”
Denne kokos-fedt-salt, Sodium Methyl Cocoyl Taurate (SMCT) kan øge indtrængning af andre ingredienser i huden. Så de mineraler og vitaminer den vulkanske aske indeholder får optimale muligheder for at trænge ind og hjælpe din hud.
Taurin-overfladeaktive stoffer kan også udvise antioxidante egenskaber, regulere inflammatoriske reaktioner og forbedre hudbarrierefunktionen, altså i sig selv. Så igen er det en hjælp til en sart eller irriteret hud, samt sikkert at bruge på babyerIfølge kliniske studier giver vulkansk aske og kokos-fedt-saltet, følgende resultater: Mindre tørhed, færre skæl, mere klar hud, elasticitet, fasthed og struktur, mindre fedtet hud, renser tilstoppede porer og giver smidigere hud, idet den fjerner døde hudceller.