Sea Water Extract

Saltsydelage
Restlage er det vand, som er tilbage, når man har fremstillet spisesalt ved Læsø Saltsyderi. Denne lage er ikke spiselig, men indeholder tilgengæld en række mineraler og sporstoffer, som har vist sig yderst gavnlige for huden. Salt indeholder sporstoffer, magnesium, mineraler og jod, som bliver direkte optaget af huden. Restlagen har, måske lidt overraskende, en sammensætning, som minder meget om menneskets blodplasma. Det er én af grundene til, at det har så gavnlig virkning på vores hud. Selv slem eksem og psoriasis kan lindres. Mildere tilfælde af hudproblemer, som eksempelvis bumser, betændelse og svamp kan blive markant forbedret eller ligefrem forsvinde. Saltkoncentrationen i vores lage er 9 gange højere end for almindelig havvand, og lagen indeholder derfor den samme koncentration, som man finder i Det Døde Hav i Israel. Dybhavs Mineral
Dybhavsskorstene spyr havvand op, efter at det har hvirvlet rundt i jordens skoldhede indre. Med sig fra jordens indre bringer havvandet store mængder mineralske stoffer. De kaldes for dybhavsmineraler, og de bekæmper inflammation, giver fugt og forbedrer hudens tilstand og farve. De er desuden kendt for at dulme nærmest alle former for hudlidelser ved at styrke hudens væv – og nok mest af alt ved at opretholde den kemiske balance.

Mineralerne stimulerer hudens blodomløb og hjælper med at fjerne toxiner, og de styrker cellemembranen mod udtørring og daglige skader (oxidativ stress). Dybhavsmineralernes store indhold af magnesium beskytter huden mod ydre skader, da de regulerer cellulær regenerering og reparation, hvilket øger genopretningen, når huden forstyrres samt styrken, når den er under angreb. Alle de mange mineraler er med til at forbedre hudens tilstand og farve.