Salicornia Herbacea Extract

Salturt
Naturligt og effektiv fugtgiver der udglatter huden. Salturt (eller Kveller som den også kaldes), er en plante, der som ingen andre kan holde på fugt. Det er nærmest naturlig hyaluron. Selv under de varmeste somre kan salturten holde på fugt og mineraler.

Dens videnskabelige navn er Salicornia Europaea. Man kan næsten høre, at denne urt vokser ved den salte kyststrækning, og hvis man spiser den, vil man også kunne smage salt og soda. Udover den fugtbindende egenskab indeholder den store mængder af soda, salte, mineraler, aminosyre og peptider, som når vi laver den til en extrakt, bliver en gave til en tør eller uren hud.

Forbindelsen mellem fugt og soda er fantastisk i kampen mod en tør, arret eller uren hud. Sammen vil de ikke kun opløse døde hudceller, men også dæmpe inflammation. Det er for stærkt til rosacea, men fantastisk mod akne, hudorme eller talgknopper. Seneste videnskabelige forsøg publiceret 7. maj 2020 viser, at extract af salturt ikke kun binder fugt til huden, men også øger hudens modstandskraft mod oxidativ stress/celleskader, og øger genopbygning og regenereringen af hudens skader.