Rosa Canina Fruit Oil

Rosenhybenkerne olie har en unik sammensætning af kraftige antioxidanter, især C- og A-vitamin, som sammen med det høje indhold af de 2 essentielle fedtsyrer, linolsyre og linolensyre, gør den enestående inden for cellulær regenerering og vævsregenerering. Sagt på dansk, så hæmmer olien alderdomstegn, rynker, arvæv, solskader og hyperpigmentering, og den er en af de mest effektive olier til behandling af både hypertrofiske og keloid ar. Olien er også kendt for at bidrage væsentligt til at reducere udseendet af gamle, hærdede ar.

Rh er i sig selv antiinflammatorisk, hvilket er skønt for alle hudtyper, der kan blive lidt røde. Den binder fugt, og da den ikke indeholder vand, er den fantastisk til vores skiftende klima i norden. Rh lindrer også lysfølsom og betændt hud. Det er jo nærmest som at sige, at naturen allerede har givet os, hvad vi skal bruge for at leve med en lys hud heroppe i norden. Så det giver god mening, at vikingerne solgte olien i så store mængder.

Rh er nænsomt presset af dansk økologiske hybenkerner til en naturlig mild ansigtsolie, der genopretter pigmenteringen, forbedrer strukturen, fugter og udbedrer skader. Da den fra naturens side har en skøn rosa farve, vil den jævne hudens farve, og gøre den mere ensartet.