Rinus Communis Seed Oil

Ricinus communis (ricinus) frøolie er en vegetabilsk olie, der stammer fra ricinusbønnen, som er kendt som en rig kilde til hudvenlige fedtsyrer. Det bruges i hudplejeformuleringer som et blødgørende middel, selvom dets unikke egenskab er, at når det tørrer, danner det en fast film, der kan have vandbindende egenskaber. Det kan også øge absorptionen af ​​andre kosmetiske ingredienser.
Afhængigt af de andre ingredienser kombineret med i en formulering, kan Ricinus communis (ricinus) frøolie have en let klæbrig følelse på huden. Det er kendt for at opretholde sig flydende ved ekstremt høje og meget lave temperaturer.
Ricinus communis (ricinus) frøolie er sjældent forbundet med hudfølsomhed og er blevet anset for sikker af Cosmetic Ingredient Review Expert Panel. Deres rapport fra 2007 så på produkter til personlig pleje, der bruger op til 81 % af Ricinus communis (ricinus) frøolie. https://www.paulaschoice.com/ingredient-dictionary/ingredient-ricinus-communis-castor-seed-oil.html?q=Rinus%20Communis%20Seed%20Oil&fdid=ingredients