PEG-7 Glyceryl Cocoate

PEG-7 glyceryl cocoate er en kompleks blanding af et polyethylenglycol (PEG) derivat og kokos + glycerin-afledt rensemiddel, hvilket betyder, at det kan beskrives som kokosnød-afledt. Blandingen kan være et blødgørende middel, emulgator og overfladeaktivt middel. Som et blødgørende middel hjælper det med at blødgøre og glatte huden, hvilket gør det til en nyttig tilføjelse til fugtighedscreme, hårbalsam og rensemidler.
Der har været nogle bekymringer om sikkerheden af ​​denne ingrediens på grund af tilstedeværelsen af ​​ethylenoxid i den. Ethylenoxid kan reagere med andre kemikalier i en proces kaldet ethoxylering, som kan føre til forurening med 1,4-dioxan, et farligt biprodukt. Dette biprodukt kan elimineres gennem kontrollerede oprensningsprocesser, hvilket er hvordan kosmetisk PEG-7 glyceryl cocoate fremstilles.
Cosmetic Ingredient Review-panelet har fastslået, at PEG-7 glyceryl cocoate er sikkert som brugt i skylle-off-produkter og er sikkert i leave-on-produkter i mængder op til 10 %. https://www.paulaschoice.com/ingredient-dictionary/ingredient-peg-7-glyceryl-cocoate.html?q=PEG-7%20Glyceryl%20Cocoate&fdid=ingredients