Hydrolyzed Jojoba Esters

Hydrolyserede jojobaestere er essentielle fedtsyrer fra jojoba-planten, nedbrudt af vand for at danne et nyt kompleks med egenskaber, der er forskellige fra den oprindelige kilde. En analogi til denne proces er den måde, mennesker fordøjer mad på for at omdanne den til energi.
Jojobaestere fungerer som hudblødgørende midler i kosmetik. Forskning viser, at disse estere spiller en rolle i at hjælpe huden med at bevare fugt og forbedre dens barrierefunktion. Når perleformen af ​​denne ingrediens bruges, kan den fungere som et skånsomt skrubbemiddel til grundigt renset hud. Den hydrolyserede form kan også forbedre oxidativ stabilitet af sårbare antioxidanter.
Ved stuetemperatur er hydrolyserede jojobaestere en klæbrig, viskøs gel. Det uafhængige Cosmetic Ingredient Review-panel har fundet ud af, at jojobaolie og dens estere (inklusive hydrolyserede jojobaestere) er sikre, når de bruges i kosmetik. https://www.paulaschoice.com/ingredient-dictionary/ingredient-hydrolyzed-jojoba-esters.html?q=Hydrolyzed%20Jojoba%20Esters&fdid=ingredients