Hydrolyzed Corn Starch Beta Vulgaris Root Extract

Binder fugt med øjeblikkelig og langvarig effekt. Beta Vulgaris er vildtvoksende overalt i Danmark, og mest udbredt er den vildtvoksende strandbede, som er den jeg bruger. Du kender sikkert selv et par bedetyper så som rødbede, bolchebede eller sukkerroe.

Der er sat nye standarder for cellular ekstraktioner, der gør, at vi i dag kan udvinde vandopløselig ekstrakt fra strandbede, som er en kilde til Lysine Amino Syre. Studier viser, at lysine ikke kun hjælper mod den inflammation, du oplever ved akne, men også er medvirkende til øget kollagen struktur, som vil give dig mere elasticitet og fasthed i huden.

Men, men, men… Åhhh den skønne fugt. Beta Vulgaris Root Extract øger koncentrationen af NMFs (natural moisturizing factors). Den binder og øger altså hudens egen fugtbalance. I en testcreme kom man 1% bede extrakt i. Efter påføring blev testpersonernes hud målt hver anden time ved hjælp af et korneometer, og det viste sig at holde et øget hydratiseringsniveau i over 8 timer på de testpersoner, der havde fået bede extrakt i deres creme og ikke et placebo.