Helianthus Annuus Seed Oil

Helianthus annuus frøolie er en ikke-flygtig, ikke-duftende planteolie fra solsikke, der bruges som blødgørende middel i kosmetik. Denne frøolies 60% (i gennemsnit) linolsyreindhold har evnen til at hjælpe med at genopbygge, styrke og berolige huden. Denne olie indeholder også andre gavnlige fedtsyrer, som huden kan bruge, herunder oliesyre, palmitinsyre, stearinsyre og en lille mængde omega-3 linolensyre.
Helianthus annuus frøolie er særligt gavnlig til tør, dehydreret eller miljømæssigt kompromitteret hud, fordi dens linolsyreindhold hjælper huden med at syntetisere sine egne lipider (fedtstoffer), herunder ceramider, hvilket synligt reparerer dens barriere og fører til en glattere, sundere hud.
Helianthus annuus frøolie har også en naturlig beroligende effekt på huden, så den kan være nyttig til at reducere tegn på hudstress eller irritation. Faktisk har forskning på spædbørn med atopisk dermatitis vist, at topisk solsikkeolie er en levedygtig ingrediens til at veksle med topiske steroider, der normalt ordineres for at kontrollere symptomer på denne hudlidelse. https://www.paulaschoice.com/ingredient-dictionary/ingredient-helianthus-annuus-seed-oil.html?q=Helianthus%20Annuus%20Seed%20Oil&fdid=ingredients