Helianthus Annuus Flower Extract

Helianthus annuus (solsikke) frøekstrakt er lavet af det pressede frømel af solsikkekerner. Det er en multi-benefit ingrediens, der er bevist at hjælpe med at beskytte hud og hår mod miljøskader. Dette er ikke overraskende, når du tænker på, hvilken skatkammer af antioxidanter og flerumættede fedtsyrer der findes i solsikkefrø. Blandt næringsstofferne er forskellige tocopheroler (former af vitamin E), polyfenoliske antioxidanter, mineraler som selen, kobber og zink og aminosyrer.
Typisk brugsniveau i kosmetik spænder fra 0,024-0,05 %, med højere mængder, der typisk bruges i leave-on fugtighedscreme og lavere mængder, der bruges i sæber, shampoo og balsam. Disse mængder anses for sikre til brug i kosmetik, men denne ingrediens bør overvejes nøje, hvis du har en kendt fødevareallergi over for solsikkefrø.
Uden for det kosmetiske område har nyere forskning vist, at solsikkefrø har antimikrobielle egenskaber, der er i stand til at gøre vand sikrere at drikke i lande uden udbredt adgang til rent postevand https://www.paulaschoice.com/ingredient-dictionary?q=Helianthus%20Annuus%20Flower%20Extract