Empetrum Nigrum Fruit Juice

Revlingebær (lat. Empetrum Nigrum) extrakt er en kraftig antioxidant, der beskytter og genopbygger alle former for irriteret hud. Revling bekæmper den inflammation, der får huden til at hæve, rødme. Da den også er astringerende, sikrer den, at huden ikke tørrer ud under irritationer og på samme tid sikre den at du aldrig får skjolder af din Raz Skincare Sd – Sun Drops, men at farven altid bliver perfekt.
Revling er nordens superfood. Det er en beskyttende antioxidant, som beroliger en irriteret, sart og sensitiv hud. Revling bekæmper den inflammation, der får huden til at hæve, rødme og sommetider brænde. Når der kommer mere ro på din hud, vil den derfor se meget mere jævn og ensartet ud. Da Revling også er astringerende, sikrer den, at huden ikke tørrer ud ved irritationer.

Revling er fantastisk til at beskytte huden mod udefrakommende irritationer og nedbrydning (oxidativ stress), og det er lige hvad en sart og irriteret hud trænger til. Om du opholder dig meget ude, eller opholder dig et sted med dårligt indeklima, så vil Revling extraktet beskytte din hud mod nedbrydning.