Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate

Diethylaminohydroxybenzoylhexylbenzoat er et syntetisk solcrememiddel, der hjælper med at beskytte huden mod UVA-stråler med maksimal absorption ved 354 nm (UVA-området strækker sig til 400 nm). I øjeblikket er det ikke et FDA-godkendt solcrememiddel i USA; det er dog et godkendt UV-filter på mange andre markeder, herunder EU, Kina, Australien og Japan med en maksimal koncentration på 10 %.
Leverandører af denne ingrediens og forskningsundersøgelser indikerer, at diethylaminohydroxybenzoylhexylbenzoat giver fremragende fotostabilitet. Det anses for at være overlegent i forhold til avobenzone (et andet populært UVA-spektrum solcrememiddel) i denne henseende og kan bruges alene eller sammen med andre UV-absorbere. Det er dog vigtigt at vide, at avobenzones stabilitetsulempe kan overvindes med flere metoder, hvilket gør det til en meget effektiv UVA-absorber.
Diethylaminohydroxybenzoylhexylbenzoat er lipofilt, hvilket betyder, at det er opløseligt i olier/fedtstoffer/lipider, hvilket positivt påvirker denne ingredienss affinitet til epidermis, da dette hudlag indeholder naturlige lipider.
På grund af sin rolle med at beskytte huden mod skadelige UVA-stråler, der fremskynder tegn på ældning, kan diethylaminohydroxybenzoylhexylbenzoat betragtes som en anti-aldringsingrediens. Denne type stråling er til stede hele dagen lang og trænger dybt ind i huden, hvor den forårsager en kaskade af skader, der fører til mange ældningstegn, såsom grove rynker og tab af fasthed.
I råmaterialeform beskrives diethylaminohydroxybenzoylhexylbenzoats udseende som et hvidt til lyst laksefarvet granulært pulver. På grund af dets olieopløselige natur skal diethylaminohydroxybenzoylhexylbenzoat inkorporeres i emulsioners oliefase. https://www.paulaschoice.com/ingredient-dictionary/ingredient-diethylamino-hydroxybenzoyl-hexyl-benzoate.html?q=Diethylamino%20Hydroxybenzoyl%20Hexyl%20Benzoate&fdid=ingredients