Caprylic/Capric Triglyceride

Capryl/capric triglycerid er afledt af kokosolie og glycerin og betragtes som en fremragende blødgørende og hudopfyldende ingrediens. Det skal bemærkes, at dens blanding af fedtsyrer genopbygger hudens overflade og hjælper den med at modstå fugttab.
Capryl/capric triglycerid kan også fungere som et fortykningsmiddel eller penetrationsforstærker, men dets vigtigste opgave er at fugte og genopbygge huden. Denne ingredienss værdi for huden øges af, at den betragtes som blid.
Som råmateriale er caprylsyre/caprinsyretriglycerid klar, ikke-viskos væske. Det er kendt for at forbedre smørbarheden af ​​formel.
Sikkerhedsvurderinger har anset capric/capryl triglycerid sikkert i kosmetiske formuleringer i koncentrationer under 50 %, med rapporterede anvendelser varierende mellem 0,1 % og 35 %.
På trods af, hvad der ofte påstås på internettets hudplejerådgivningssider, er der ingen forskning, der viser, at caprylsyre/caprintriglycerid er "komedogent" eller poretilstoppende. (Denne antagelse er ofte knyttet til dets forhold til kokosolie.) Teoretisk set, fordi dens molekylvægt på 408 er under 500 Dalton, har capryl/caprintriglycerid teknisk set evnen til at trænge ind i poreforingen, men selv det betyder ikke i sagens natur, at det vil tilstoppe porerne. https://www.paulaschoice.com/ingredient-dictionary/ingredient-caprylic-capric-triglyceride.html?q=Caprylic%2FCapric%20Triglyceride&fdid=ingredients