Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine

Bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyltriazin (også kendt som Tinosorb S eller Bemotrizinol) er et syntetisk UV-filter, der giver bredspektret solbeskyttelse på grund af dets evne til at absorbere UVA- og UVB-stråler. Ligesom andre UV-filtre anses det dobbelt for en anti-aging ingrediens i den henseende, at det hjælper med at afværge synlige tegn på accelereret hudældning udløst af soleksponering.
Bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazin er kendt for at være yderst effektiv ved lave koncentrationer, hvilket er en af ​​grundene til, at det er et populært valg, når høje SPF-niveauer ønskes. Det er også rost for at have fremragende fotostabilitet og er kendt for at hjælpe med at forbedre stabiliteten af ​​andre solcrememidler.
Bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyltriazin tilgængelig i mange lande rundt om i verden, selvom det ikke i øjeblikket er i USA (dette betyder ikke, at denne ingrediens ikke er sikker, men snarere at den er under revision i denne region). Tilladelige koncentrationer varierer fra land til land, hvor 10 % er den maksimalt tilladte mængde globalt.
Bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyltriazin kommer som et lysegult pulver i sin råmaterialeform og er olieopløseligt. https://www.paulaschoice.com/ingredient-dictionary/ingredient-bis-ethylhexyloxyphenol-methoxyphenyl-triazine.html?q=Bis-Ethylhexyloxyphenol%20Methoxyphenyl%20Triazine&fdid=ingredients