Alene tanken er nok

Meditation, bio-feedback, hypnose og visualisering er alt sammen ting, der har videnskabelig dokumentation for at lindre og skabe bedre balance i krop og hjerne. Gennem billeder og ved at gentage ting for sig selv sender man via sindet budskabet til kroppen, som den reagerer på som om det var den rene og skære virkelighed. Man behøver kun at sige tingene indeni hovedet, men det er vigtigt at koncentrere sig og samtidigt trække vejret roligt.

Prøv at sætte dig et for dig roligt og afslappet sted, luk øjnene, og begynd så din programmering.Bliv opmærksom på dit åndedræt: Tag tre dybe rolige vejrtrækninger og bemærk både ind og udåndingerne. Hver gang du ånder ud, forstiller du dig at alt hvad der plager dig eller er en hindring for dig, forsvinder med ud.

  1. Bliv opmærksom på dit åndedræt: Tag tre dybe rolige vejrtrækninger og bemærk både ind og udåndingerne. Hver gang du ånder ud, forstiller du dig at alt hvad der plager dig eller er en hindring for dig, forsvinder med ud.
  2. Find ro: Gentag tre gange ”Jeg bliver mere og mere rolig”.
  3. Send beroligende meddelelser til din krop, f.eks. ”Alle spændinger i min mave forsvinder” eller ”Mit hjerte, du slår roligt og rart”.
  4. Balance og dejlige fornemmelser: Forstil dig solen indeni din mave, og mærk hvordan den varmer dig op indefra. Sig til dig selv: ”Min krop, du føles dejlig varm” hvis du skal koncentrere dig så sig: ”Mit hoved og hjerne, du føles let, lys og behagelig kølig”
  5. Slut programmeringen af med at strække dig og sige: ”Jeg er frisk og fuld af energi og vil smile mere i dag end i går”.